Nimue Peel Intense

TCA 7,5%

Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden.

Opmerking 
Om optimaal te profiteren van de Nimue TCA peeling adviseren we om de Nimue producten voor thuisverzorging te gebruiken i.v.m. de sterkte van de peeling.

Inclusief verven en harsen.

Voordelen

TCA peeling

Diepe reiniging

Vermindering van pigmentatie

Verzachten van litekens

 

Stralende huid

 

Maak een afspraak

in2beauty is van maandag tot en met woensdag en op vrijdag, geopend van 8:30 uur tot 18:00. Donderdag zijn we gesloten. Je kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. je kunt ook een Whatsapp bericht sturen met een terugbelverzoek. 

Bellen of Whatsapp op 06-22118288