Semi Permanente Make Up

Benadruk je natuurlijke schoonheid

’s Ochtends opstaan en meteen een frisse blik. Dat kan!

Wist je dat er legio mogelijkheden zijn met semi permanente make-up? We bespreken vooraf jouw wensen door en maken dan aan de hand van huidskleur, haarkleur en de conditie van je huid samen een keuze.

Er zijn verschillende technieken voor het aanbrengen van semi permanente make-up. Microblading en 3D naaldmodule (tatoeëren) zijn daar twee bekende voorbeelden van die we toepassen. Beide zijn realistische en innovatieve technieken voor het aanbrengen van wenkbrauwen. Er worden niet van echt te onderscheiden haartjes tussen de eigen wenkbrauwharen gepigmenteerd of getatoeëerd. Het resultaat is een natuurlijke en realistische look.

Beide methodes bestaan uit twee behandelingen met een tussenliggende periode van 6 tot 8 weken. Deze vervolgbehandeling is nodig om een tweede laagje aan te brengen voor een optimaal en natuurlijk resultaat. De behandeling duurt ongeveer 2 uur per keer.

Het zetten van Eye liners doen we uitsluitend met de 3D naaldmodule. Ook hier bepalen we samen met jou de beste oplossing.

Voordelen van semi permanente make-up (PMU)

Meer vorm en vollere wenkbrauwen, zonder zelf bij te tekenen

Sprekende ogen en een open blik met eyeliner

 

Ideaal voor sporters, lens- of brildragers en mensen die make-up slecht verdragen

 

Geschikt voor mensen die (om medische redenen) geen wenkbrauwen hebben

 

Maak een afspraak

in2beauty is van maandag tot en met woensdag en op vrijdag, geopend van 8:30 uur tot 18:00. Donderdag zijn we gesloten. Je kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. je kunt ook een Whatsapp bericht sturen met een terugbelverzoek. 

Bellen of Whatsapp op 06-22118288