Wimper en wenkbrauw

Wimpers

Je eigen wimpers zijn de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe lang je de wimperextensions kunt zetten. Het maakt niet uit of je korte of lange wimpers hebt, wimperextensions kan je altijd zetten. 

De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Je eigen wimpers worden verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. Doordat elke wimper verlengd wordt merk je het niet als je wimpers verliest, want dat gaat ook gebeuren. Normaal verliezen we zo’n één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions draagt.

Doordat er op elke wimper een wimperextension is gezet ontstaan er nooit gaten in je wimpers. Wel merk je na ongeveer twee weken dat je wimpers minder vol zijn.

In principe blijven je eigen wimpers zo’n twee tot drie weken zitten. Dit verschilt per persoon en het kan best zijn dat ze de ene keer langer zitten dan de andere keer. Jaargetijden, stressniveau en algemene gezondheid hebben invloed op dit proces. In de herfst verlies je bijvoorbeeld meer wimpers (haar in het algemeen).

Wenkbrauwen

Onderschat nooit de impact van goed verzorgde wenkbrauwen en weelderige lange wimpers; belangrijk voor het inlijsten van uw gezicht, het accentueren van uw wang- en wenkbrauwbeenderen en het definiëren van uw ogen. 

Wenkbrauw harsen EUR 12,00

Wenkbrauw verven EUR 12,00

Wenkbrauwen harsen en verven EUR 20,00